Sprememba v stuff-u
5 posters
Stran 1 od 1
Sprememba v stuff-u
Amm določu sm moderatorja...ker je pač G. tak bolj za računalnike in to...sm ga določu za moderatorja vseh tem. Js pa še zmeri ostajam administrator...kdor bi rad postal moderator, naj mi pošle ZS in mogoč lahka kej uštimam...sam more pa znat mal forum urejevat...to je to....najlepša hvala za razumevanje! ..... pa popravte že enkrat tte nms-je!!!!
Re: Sprememba v stuff-u
rad bi se zahvalil vsem ki so me podpirali v težkih trenutkih ko sm biu brez compa predvsem mami ki mi je vrnla comp za določen čas. Počasi si bom opomogel vendar igric še ne smem igrati Vendar sem vesel ker jst sm lahka za računalnikom cvikl pa ne ktnxcubye
Edit: vidu da je pršu nou prison break vn mama zakaj
Edit: vidu da je pršu nou prison break vn mama zakaj
Nazadnje urejal/a Čet Feb 07, 2008 8:43 pm; skupaj popravljeno 2 krat
loooooooool dzi ti si tk posrečeno bitje=) no veselim se s tabo=)zdj pa hit vse popravit da bojo tud igrce pršle na vrsto=)
hahaha domci&đi, drzim pesti za nmsje pa verjamem da bo zarad vaju ful laufala tale stran:P
Ja dzi cestitam Mi se veselimo s tabo BORAACCC
zuta- Uspešno opravil(a) maturo
- Število prispevkov : 220
Kraj : Konovo :)
Open letter to G.!
G sej bo mama kmal spet zaplenla komp! ne se prehitr veselit...v torek so govorilne!!! :D:D
sj ubistvu še nimam dovoljenja ''seminarsko delam''. Sj sam problem je ko bo vidla da sploh nimam worda na compu sam ga zdle dljam ...aja pa vprašanja za maturo ''delam''
Bos ti mela u soboto bomo skupi zuni SKAJETO CEU KLAS aaaaa komi cakam <3 <3
Stran 1 od 1