gremo na morjeeeeee=)
+6
MaRTiNCa
Pety
ga.Golič
dzi
8domzy8
alcha
10 posters
Stran 1 od 3
Stran 1 od 3 • 1, 2, 3
gremo na morjeeeeee=)
jah situacija je taka...da sm že itak bla prej čist navdušena nad mojo odločitvijo študija turizma v portorožu...od včeri naprej sm pa še bolj bolj bolj navdušena...ker je pa ful fajna šola...ful prijazna...ful domača...skor tk ko srednja zgleda...pa tk čez cesto mam morje...pa čist zraun je faks za pomorstvo in promet...tk da simpatičnih osebkov nasprotnega spola ne primankuje tk da domen...priprav se da mi boš mogu sošolce predstavlat=)vsi ste pa seveda prijazno vabljeni na obisk...=)sam sprejet me še morjo pa bo situacija rožnata
no pa ne bi o men...=)kk ste se pa vi meli včeri na inf dnevih?vas je kj posebej navdušlo?pa tisti ko še niste točno vedli kam...zdj vete? no mal se razpište če se vam da...ajde
P.S. pa ne bit predougo tule...za knjige takoj da nas bojo sprejeli sploh kam
no pa ne bi o men...=)kk ste se pa vi meli včeri na inf dnevih?vas je kj posebej navdušlo?pa tisti ko še niste točno vedli kam...zdj vete? no mal se razpište če se vam da...ajde
P.S. pa ne bit predougo tule...za knjige takoj da nas bojo sprejeli sploh kam
Re: gremo na morjeeeeee=)
jst pa cvikl sma se počutla domačga u mariboru na računalniški med g33ki
pa zdej je usaj mal motivacije za učenje kumi čakam da se znebim b stavbe
sam najbol bom pa pogrešu ŽIVKO
pa zdej je usaj mal motivacije za učenje kumi čakam da se znebim b stavbe
sam najbol bom pa pogrešu ŽIVKO
Nazadnje urejal/a Pon Feb 18, 2008 4:36 pm; skupaj popravljeno 1 krat
loooooooooooooooool;))
alja& domc -> btk sam da bota na morju;)) dzi&cweekel -> zivka je tut geek zih:D sploh k sestavla teste, zih heka sama sebe da je bol fun;))
men je bla pa uprava v LJ superca <3 upam da bom sprejeta.. bi se sla kr zdle za maturo ucit sam ko ves.. )
alja& domc -> btk sam da bota na morju;)) dzi&cweekel -> zivka je tut geek zih:D sploh k sestavla teste, zih heka sama sebe da je bol fun;))
men je bla pa uprava v LJ superca <3 upam da bom sprejeta.. bi se sla kr zdle za maturo ucit sam ko ves.. )
špela... sam mal pa pretiravaš z učenjem, ha??? NO... js sm šla pa na epf u mb, pa mi je blo tut ful ušeč...ammm...pa pridružujem se cviklu pa džiju glede b stavbe --> js tut komej čakam da mi ne bo treba več te p....... šole gledat
Pety- Optimist
- Število prispevkov : 18
moja 1.želja:ekonomska fakulteta lj (vs)... ma ne vem.... men se je kr dopadlo, če odštejem to, da smo ornk sfalile odcep za nove jarše in na koncu pristale na jugu ljubljane... da o poti nazaj ne govorimo ane polona pa blanka:lol: drgač sm pa kr navdušena nad samo fakulteto, zravn fdv pa upravna.... hm.... bo kj za gledat ja špela pol si bomo pa mahale drgač pa vsem privoščim, da nardite maturo pa da ste v prvo sprejeti... pa se vidmo na kakem žuru ane bodoči bruci
MaRTiNCa- Delno Optimist(ka)
- Število prispevkov : 12
Kraj : LaZee;)
Hehehehe....Je bla kr zanimiva pot ja Pa sej nisi ti kriva no...vsakemu se lahk nardi Drgač pa upam, da bom tut js sprejeta v LJ...čeprav se mi tut v MB ne bi slabo godilo hihi
Ja Martina....men se tut dopadla sola
Sej 1. oktobra je spoznavni večer vseh studentov
Ne sam js se bom pa tam res skos ucila nic ne bom hodla vn
Js bom na prvo mesto napisala vŠ ekonomijo u lj ...za drugo pa tretje pa se lih ne vem
Sej 1. oktobra je spoznavni večer vseh studentov
Ne sam js se bom pa tam res skos ucila nic ne bom hodla vn
Js bom na prvo mesto napisala vŠ ekonomijo u lj ...za drugo pa tretje pa se lih ne vem
zuta- Uspešno opravil(a) maturo
- Število prispevkov : 220
Kraj : Konovo :)
ja če koga zanima kje je Podhruška...ga nekak lahk ena od nas usmeri (martina,blanka al ap js ) .
Drgač pa js sm sla u Lj pogledat,da sm ugotovila, kam nočem
Drgač pa js sm sla u Lj pogledat,da sm ugotovila, kam nočem
Polonči- Brez NMS
- Število prispevkov : 21
Zabava na FPP-transportna logistika: ni da ni...fuuuul partiji! trga!
Zabava na FHŠ-geografija: petje ljudskih pesmi, igranje v gledališču, skupni večeri
Kam grem? a ni logično?!!!! :D:D
Zabava na FHŠ-geografija: petje ljudskih pesmi, igranje v gledališču, skupni večeri
Kam grem? a ni logično?!!!! :D:D
Lol ti si itak prevec skurjen ko bos sou pa dol bos pa se 3x bol!!
hahahaha...ti mi pravis...bote prsli kej na obisk k men?...alja bo itak vsak dan pr men..ker ji bom mogu predstavlat svoje sošolce..oni bojo pa itak skoz pr men ko bomo špilali xbox!:D:D:D
haha js bom tut prsla pa vidva tut k men!! da mi bota soncka prnesla v sivo ljubljano;) (upam.)
mah Špela kako sonce Greš na morje pa si ga sama uzemes Se kr sama povabis z izgovorom, da si prsla po mal sonca za u LJ
Polonči- Brez NMS
jah domen...aska mislim...=) se ze kr vidim...vi bote cist nori na tist xbox...za mene tk ne bote vedli da sm tam...razn ko vam bom pire prnesla me bote mogoc mal opazli=)
Ja Alja, bojo opazli ja, sam ne da si pire prnesla, ampak, da si si drznala zmotit, ko igrajo
Polonči- Brez NMS
smeh polona...pa še prau maš...sj taki so...ko jim bo pa crknalo vse skupi bom pa v redu....=)
Ja js ti pravim
Deugac pa Alja ne se bat....sj sexalo se jim bo tut kdaj.... xbox-a kr ne bojo mogli natepavat
midve s karmen sma že tk rekle da pridema
ani- Optimist
- Število prispevkov : 15
Jah kaj? sj je res
Dobr....Ehhh bom raj tih da nebom izpadla ogabna =)
Dobr....Ehhh bom raj tih da nebom izpadla ogabna =)
Stran 1 od 3 • 1, 2, 3
Stran 1 od 3