Hadiča da bom znoru
+4
dzi
Bianca*
ga.Golič
8domzy8
8 posters
Stran 1 od 1
Hadiča da bom znoru
Js komi čakam da se konča tta srednja šola pa se začne pravo življenje! :D Ka pa vi?
Re: Hadiča da bom znoru
hadica, js nimam zivljenja, ker ne sexam, ne ker je sola )) sola je le se dodaten stres
ma ja komi cakam konc, sam po drugi strani vas bom pa pogresu
ma ja komi cakam konc, sam po drugi strani vas bom pa pogresu
Joj Špela...to pa zna bit problem...še posebi, ker sex pomaga proti stresu a ne... Js ti dam en predlog...najt si fuk frenda, pa je to to
domen...couldn't agree more!!!ker se mi bo pa sfukalo od tte dosadne šole...pa od profesorjev...pa znorelaaaaaaaaaaaaa!!!!!!grema že končno na morjeeeeeeee!!!!!!
špela...veš da te globoko razumem an...res...v dno duše...pa še česa drugega drgač pa...sj bo na obali več potenciala=)
ja nič folk...tta 2mesca se še maximalno potrudimo...pol pa upamo na sprejetje...pol se pa gremo met fajn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
špela...veš da te globoko razumem an...res...v dno duše...pa še česa drugega drgač pa...sj bo na obali več potenciala=)
ja nič folk...tta 2mesca se še maximalno potrudimo...pol pa upamo na sprejetje...pol se pa gremo met fajn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma joj sj js ne bom trdila, da lajfa nekak nimam,mam dober potencial, za prav fini lajf, sam cajt slabo organiziram :Dpa drgac, sj vas bom pogresala...pol ko bom u MB Sam...Enih prfoksov prav videt ne morem vec Zuni taki lepi oni pa celi naspidirani kk zlo bi neki delali Drgač matematike, se ne znam Bom bol pol Itak tta snov ni tk hudo tezka, da bi se ful neki sekirala
Polonči- Brez NMS
- Število prispevkov : 21
ja polona...tud jz ne vem ka mi je letos...ampak zacela sm cutit neka custva do razreda...in dejansko bom pogresala vse... ampak sj bo...bom spoznavala domnove sošolce=)
drgač pa jaaaaaaaaaa.....adijo tta petra tečna dans...najbol je hotla delat...da ne govorimo o martini.... mislim kdo si zmisli sta pa pma zaporedno na urniku...
špela...po sonček lah pa itak uletiš kadarkoli...če boš pridna ti bom mogoč dovolila spoznat kakega domnovga sošolca
drgač pa jaaaaaaaaaa.....adijo tta petra tečna dans...najbol je hotla delat...da ne govorimo o martini.... mislim kdo si zmisli sta pa pma zaporedno na urniku...
špela...po sonček lah pa itak uletiš kadarkoli...če boš pridna ti bom mogoč dovolila spoznat kakega domnovga sošolca
al pa da si bom plonkič naredla Ko bo barbsi, tk zaspala na test, pa jo bo presedla u prvo vrsto (tk ko zadn test )
Polonči- Brez NMS
- Število prispevkov : 21
haha ) bed eksn:P
hvala aljaaa:* ce me en mornar noce bom pa drugega uhvatila:D (a sm prau napisala?)
hvala aljaaa:* ce me en mornar noce bom pa drugega uhvatila:D (a sm prau napisala?)
spela a grema v savinjske konce v lov? =))) tam po moje niso tk skrti glede tega;)
barbsi- Delno Optimist(ka)
- Število prispevkov : 13
lol na enga savincana =) al pa dva...tri...
barbsi- Delno Optimist(ka)
- Število prispevkov : 13
Kk nori, kk nori
Sami potrebni tule ....in pol se clovek naj ne cudi ha?
Sami potrebni tule ....in pol se clovek naj ne cudi ha?
zuta- Uspešno opravil(a) maturo
- Število prispevkov : 220
Kraj : Konovo :)
Nooooooooooooo jaaaaaaaa
zuta- Uspešno opravil(a) maturo
- Število prispevkov : 220
Kraj : Konovo :)
Stran 1 od 1