Kaj ste si u 4 letih najbol zeleli? :)
5 posters
Stran 1 od 1
Kaj ste si u 4 letih najbol zeleli? :)
Ok....zej pa... se razpiste..
Kaj ste si v vseh 4 letih najbol zeleli.... narest al pa karkol drugega, pa nekako niste uspeli stvari izpeljat do konca... xD
Mogoče koga spect? U rit brcnat? Ga poslat nekam? Vrzt stol na njega/njo? (Tk ko to zadnje case prakticira Domen, ja )
Tukej lah pustite duso.. noben vam nebo teziu...tk da bi kr piste..
Se spomnete kaksnega posebnega trenutka? Kaksne posebne zelje?
Js sm naprimer hotla vsaj 1x sedet ob oknu... ko ga tk sirjete tam
Kaj ste si v vseh 4 letih najbol zeleli.... narest al pa karkol drugega, pa nekako niste uspeli stvari izpeljat do konca... xD
Mogoče koga spect? U rit brcnat? Ga poslat nekam? Vrzt stol na njega/njo? (Tk ko to zadnje case prakticira Domen, ja )
Tukej lah pustite duso.. noben vam nebo teziu...tk da bi kr piste..
Se spomnete kaksnega posebnega trenutka? Kaksne posebne zelje?
Js sm naprimer hotla vsaj 1x sedet ob oknu... ko ga tk sirjete tam
zuta- Uspešno opravil(a) maturo
- Število prispevkov : 220
Kraj : Konovo :)
Re: Kaj ste si u 4 letih najbol zeleli? :)
ok karmen...ti maš še želje smešne=)
ampak sj veš...ne gre kr tk...tam je sam za izbrance...=)sicer pa...itak smo tok mal v šoli da nas lah komot kdaj nadomestiš v ttih 2mescih ko jih še maš...prva vrsta bo zihr kdaj fraj=)tk da...ni še prepozno...=)
hmmmm...ka sm si pa jz kj želela...mislim sj želela sm si marsikj...pa si še...ampak v zvezi z razredom in šolo...hmmm....res se ne spounem...
dobr ja...sj je kdo ko bi ga včasih tk spekla da bi zaspal/a za kako urco...(tud kakega prof=)sam kake take vlke močne želje se pa trenutno ne spounem...povem ko se spounem=)
ampak sj veš...ne gre kr tk...tam je sam za izbrance...=)sicer pa...itak smo tok mal v šoli da nas lah komot kdaj nadomestiš v ttih 2mescih ko jih še maš...prva vrsta bo zihr kdaj fraj=)tk da...ni še prepozno...=)
hmmmm...ka sm si pa jz kj želela...mislim sj želela sm si marsikj...pa si še...ampak v zvezi z razredom in šolo...hmmm....res se ne spounem...
dobr ja...sj je kdo ko bi ga včasih tk spekla da bi zaspal/a za kako urco...(tud kakega prof=)sam kake take vlke močne želje se pa trenutno ne spounem...povem ko se spounem=)
Alja...sj a ves..js nebi sama sedela u koloni pr oknu Js bi tk da bi dogajalo
hmmmmmm. hotla sm naprimer navezat bol stike s profesorjem za umetnost :D:D eeee njega mi je pa res zau ) kaj se.. zau mi je pa mi bo vedno, da smo zgubli tilcija pa robija pa hrena.
hmmm kej vec se pa ze ne spomnem zdle
hmmm kej vec se pa ze ne spomnem zdle
Hehe mja...tti so pa bli ja pa da bi bli Jaka pa vsi tti se skup...bohnedi kako bi blo... mi bi tk bli najhujsi ...(ok to smo tk al tk ) ze na soli..ampak dobr..katastrofa bi bla
ammm da bi zrihtu šolo pa biu vpisan na faks...zdj drugo sm uspešno naredu....sam še nardit morm!
Sj boooo vse se da al kk ze
ja domen...tvojim željam se pa nedvomno pridružujem...trenutno mi je pa največja želja da bi pma zrihtala tk ko je treba...če ne lah počasi tud želje o faxu pozabim....:S ampak....sj vemo kaki smo...še vedno smo zrihtali...zakaj bi blo letos kj drgač=)
Mja...sj tk vsi mislimo.....še celo Gajanovičeva
jah gajanovičeva ma pač pri psi vse v zvezku napisano...in to je važno...ah pustmo to rajš...škoda živcev...
Ahahahahahahahahahahahahahahhahaaha 0MG...glavna je TANJA pri psi
Cela ponosna da je lah pokazala da ma napisano
Ok nebom nesramna .
Cela ponosna da je lah pokazala da ma napisano
Ok nebom nesramna .
8domzy8 je napisal/a:ammm da bi zrihtu šolo pa biu vpisan na faks...zdj drugo sm uspešno naredu....sam še nardit morm!
lejga pijanc nehi me klicat ob pol dveh zjutri ko spim...ti pa koma pijan nasekan
haahah mene pa dviguje u maxu pa nestabilno vrti:D:D:D domc kronik;))
Ceeeeeeeeeeeee je zahojdlo
Stran 1 od 1