nasa draga toncka ^^
+6
Inčy
MaRTiNCa
zuta
Bianca*
Pety
ga.Golič
10 posters
Stran 1 od 2
Stran 1 od 2 • 1, 2
nasa draga toncka ^^
ka ce bi tonci nesli za valentinovo kako rozico..ko letos je pa res boga z nami >.<
Re: nasa draga toncka ^^
dobra ideja špela...lahk bi ji nesli kej...pa zmenit se mormo čei bomo kej kupli na koncu ko gremo vsak svojo pot. h? ka pravte?
Pety- Optimist
- Število prispevkov : 18
Ja, js sm za....Letos se ji bo tk strgalo V devetnajstih tednih več opravičenih kot lani v celmu letu...Nori smo
Neki malga si pa res zasluži...boga Zvonka
Neki malga si pa res zasluži...boga Zvonka
Jaaa tut js sm za neki bi ji lah da nam bo se bol opravicevala...tocno ..zej ste me lih spomnali da je treba napisat opravicilo -.-
zuta- Uspešno opravil(a) maturo
- Število prispevkov : 220
Kraj : Konovo :)
boga toncka (a.k.a. zvonka) k nas more trpet tto leto... rožca za valentinovo je pa dobra ideja zihr ji nardimo več sivih las k pa njeni otroci... eh sj se bomo poboljšali... enkrat
MaRTiNCa- Delno Optimist(ka)
- Število prispevkov : 12
Kraj : LaZee;)
hehe ja tale tončka bo tud u vojnik šla zarad nas... rožica pa zlo dobra ideja
Inčy- Optimist
- Število prispevkov : 16
toncki lahk za valnetinovo kupimo vikend paket v vojniku;)
barbsi- Delno Optimist(ka)
- Število prispevkov : 13
barbi tale je pa mal kruta...čeprov ni glih za pohvalit razredničarka, sam vseen mislim da bi ji lohk vsej neko malenkost kupli že zarad tega ko tolk živcev zarad nas zgubla...
Pety- Optimist
Ja se strinjam
za valentinovo bi i njej rozo kupli??? a ko pridejo starsi na roditeljskega se za profesorco potegne? pa ja.... glede na to kok zivcev je pa ona nam pojedla bi ona na koncu leta mogla vsakmu izmed nas kr vlek sopek roz kupit;)
aia sicer nas pa itak za valentinovo ni in nam je ne bo treba gledat (:
eh...Majn jo vidim rajs jo mam...odnekdaj nucam, tako razrednicako,da spila zapisnikarja na sestanku,NAMEST, da bi sodelovala.
Polonči- Brez NMS
- Število prispevkov : 21
Nikoli in nikdar!! Klicaj klicaj klicaj (ne dam za rozo zraun - se centa ni vredna) Pfuuuuj JEBEMTI
Posted by Ana & zuta ( po sestanku v šoli )
Posted by Ana & zuta ( po sestanku v šoli )
ani- Optimist
- Število prispevkov : 15
js sm si tut premisla glede rože. Ne zasluži je. Rajš se nej mal zamisli nad sabo, pa nam kdaj "priskoči" na pomoč, ne pa da nas vedno sam graja...u glavnem nikol nč dobrga nima za nas rečt. ZANČ RŽrazredničarka je. Tk ko bi dzi reku: PFUUUUUUJJ JEBEMTIIIII!
Pety- Optimist
haha...ja ka nej recem ! RAZOČARALA ME JE totalno
js sm se odlocla, da se na koncu leta ne dam denarja za njo...ona je tk ze prevec dobla, ko je sla z nami na maturanca...pa moja mama je tk jezna na njo, da je rekla,da ce pride pri maturanskem plesu do nase mize (ko baje hodijo okol) se bo nardila da je ne pozna? (: :
LOOOOOOOOL Dafi
LOL Ma dobr bodmo fer.. sj smo ucasih katastrofa.. sam u takih primerih bi se pa lah mal postavla na naso stran..je pa res, tk k je rekla omladičeva, da sloves panimamo neki fajn.
Ja pa dobr..pustmo zej sloves Mi se zdej pogovarjamo o anglescini : Sloves gor al pa dol...lah bi se postavla za nas....Kurc pa taka sola!11!!!!!
dafi rec mami da je carica.., moja mama ma tud svoje mišlenje o njej...
enkrat je rekla da bi rada spoznala njeno frizerko... da ji pove da je katastrofalna
drgač pa mislim da tončka ni vredna pou luknje mrzle vode ka šele rože, tk da js tud vzamem nazaj tist da je bla to dobra ideja
enkrat je rekla da bi rada spoznala njeno frizerko... da ji pove da je katastrofalna
drgač pa mislim da tončka ni vredna pou luknje mrzle vode ka šele rože, tk da js tud vzamem nazaj tist da je bla to dobra ideja
Inčy- Optimist
Hm....mogoč se je res mal premal potegnla za vas pr tti jebeni angleščini...sam po drugi strani...neki velik pa res ne more nardit no...če se postavte v njeno kožo...js so čist kapiram, da se noče neki izpostavljat, k pomagat tk ne more, če je pa una za ang tk nesposobna...si je rekla Zvonka: "Ne bom rinla z glavo skoz zid"...hehe...
ja blanka sej maš prou samse mi vseen zdi da je pr vseh stvareh isto.... mormo se zavedat da te miške držijo skupi in da ne bojo ena proti drugi zarad dijakov.............. one bojo ostale nas pa čez 3 mesce ne bo več
razn če nas bo marta zajebala
razn če nas bo marta zajebala
Inčy- Optimist
blanka js ti tut dam prau. sam na roditlskem se je ful obnasala tk k da smo mi neki mulci k nimamo pojma, res. sj ne more ne vem ka nardit, sam odnos bi lah mela drugacn..
Pa dej no...če ni dobla ...sj veš kk je, če baba ne dobi...pol se pa nad drugimi znaša
Stran 1 od 2 • 1, 2
Stran 1 od 2