Najbolse izjave :)
+8
Pety
ga.Golič
MaRTiNCa
Inčy
Bianca*
alcha
8domzy8
zuta
12 posters
Stran 4 od 7
Stran 4 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Najbolse izjave :)
vidiš men je pa lih to smešno da ti je ta izjava smešna...=)
ne ne...najbolša je bla zadnič danijela pri tončki...gospa profesor...itak vas noben ne posluša...=)
ne ne...najbolša je bla zadnič danijela pri tončki...gospa profesor...itak vas noben ne posluša...=)
Hahaha...a prov to ji je rekla...ne morš ...una za psiho je pa tut čudna..."Ej vidva v prvi klopi (Jaka pa Alja)...nehita se prčkat..tk...wtf?!?
haha ja sam res... tale Danijela
Alja.. jah ka mores.. bogdej da smo vsi mal drugacni men je itak zmer kej drugega smesno..al pa hmmm ni smesno kej..kar je drugim
Al pa Jernej pa Matej tta je tut huda
Al pa dans ... Domen:"In Danijela kk kej Fešn hoooouus u Šaleku?" LoooooL
Alja.. jah ka mores.. bogdej da smo vsi mal drugacni men je itak zmer kej drugega smesno..al pa hmmm ni smesno kej..kar je drugim
Al pa Jernej pa Matej tta je tut huda
Al pa dans ... Domen:"In Danijela kk kej Fešn hoooouus u Šaleku?" LoooooL
zuta- Uspešno opravil(a) maturo
- Število prispevkov : 220
Kraj : Konovo :)
dobr blanka ona za psi je itak cela smešna...zadnič smo mogli sedet v nekmu krogu...in je zamorila s temo o raku...lajk wtf....
pa za njo mam slabo samopodobo ker sm pač oink oink...jz res ne vem ka je narobe s tem...=)
drgač je pa G tud biu zadnič posrečen...ko smo meli neki na projekciji...pa je rekla danijela kk je grdo...G pa ful hladnokrvno...ti si grda!!!
ah sj je še ful tega sranja...aja dans jaka....lol... pač pri sta se je začeu mal čudno obnašat pa neke čudne zvoke spuščat...pa sm ga pač prašala če je vsake tok časa mal prizadet...pa sm dobla odgovor: ne jz sm skoz prizadet...sam vsake tok časa pokažem.. ka naj rečem na to no...smejala sm se...pol se je pa na mene pizdla ka sm glasna....
še kj se spounem....?hmmmm....mislim da zaenkrat ne...pridem ko bo kj=)
pa za njo mam slabo samopodobo ker sm pač oink oink...jz res ne vem ka je narobe s tem...=)
drgač je pa G tud biu zadnič posrečen...ko smo meli neki na projekciji...pa je rekla danijela kk je grdo...G pa ful hladnokrvno...ti si grda!!!
ah sj je še ful tega sranja...aja dans jaka....lol... pač pri sta se je začeu mal čudno obnašat pa neke čudne zvoke spuščat...pa sm ga pač prašala če je vsake tok časa mal prizadet...pa sm dobla odgovor: ne jz sm skoz prizadet...sam vsake tok časa pokažem.. ka naj rečem na to no...smejala sm se...pol se je pa na mene pizdla ka sm glasna....
še kj se spounem....?hmmmm....mislim da zaenkrat ne...pridem ko bo kj=)
Haha pa tta za psihologijo itak sam da lah govori pa je to to .. na zacetku mi je bla se vsec..pol pa nicht vec
Slabo samopodobo? ehhh pust ti njo...ko je prfukjena mal..da se gre ustat ob 3h zjutri pa na bajk lol
To je bolezen
haha ja G je tut biu smeh ja smmmm zihr mu je uslo da je reku to Danijeli
Haha Jaka dans ja sj pol je pa zmeri ALJA KRIVA..al pa pr anglescini Karmen pa Ana arrrrrrrrrrrr sj tto bom pa js enkrat razbila kk se duva neki sm kr ziucna....
Slabo samopodobo? ehhh pust ti njo...ko je prfukjena mal..da se gre ustat ob 3h zjutri pa na bajk lol
To je bolezen
haha ja G je tut biu smeh ja smmmm zihr mu je uslo da je reku to Danijeli
Haha Jaka dans ja sj pol je pa zmeri ALJA KRIVA..al pa pr anglescini Karmen pa Ana arrrrrrrrrrrr sj tto bom pa js enkrat razbila kk se duva neki sm kr ziucna....
no al pa dans pr pma "vi niste nikol pripravljeni 100% za delo." ja noooooo shit
Haha sam je bla enmal kruta Anja
Zenska se je jokat zacela jaooo
Zenska se je jokat zacela jaooo
se strinjam s tabo žuta...glede anje mislim...nč je ni u šoli pa najbol glasna je...res je da učasih muti...sam itak VSI včasih mutimo pa se kej zmotimo a ni tk... u bistvu...usi smo krvavi po kožo
Pety- Optimist
- Število prispevkov : 18
hehe ja..mi itak skos neki mutimo
Drgac pa se ena izjava:
Mehica:Delna ocena je govorni nastop, druga delna je pa sprasevanje vprasanj za poklicno maturo,
pa vidis ti Aldijano"PA DEJTE NO..TO JE BREZVEZE!"
Drgac pa se ena izjava:
Mehica:Delna ocena je govorni nastop, druga delna je pa sprasevanje vprasanj za poklicno maturo,
pa vidis ti Aldijano"PA DEJTE NO..TO JE BREZVEZE!"
ko smo že lih pri tem kok je kdo v šoli...pride tatjana do mehice kdaj bi lah pisala en test...pa ji mehica lepo odgovori da maja tk ko pa vsi ostali...pa reče tatjana njej...kk ste nesramni...mislim...razumem da bi ji kdo drug to reku...ne pa tatjana...ko je itak nič ni....eh...škoda živcev=)
al pa živka včeri...kk posrečena...ko je men pa špeli pa sari razlagala kk je pršla enkrat na ustno maturo pa je padla na parkirišču pa si je pol cel čas tiste mature povijala kolena z wc papirjem...pa še sreča da je mela čez dougo kiklo da se ni vidlo...najbol smešno se ji je pa zdelo...(ja ful se je smejala zraun)...da je tist čas sploh ni bolelo...sploh ni čutla...ampak jo je šele doma res začelo bolet...živka je za moje pojme zelo posrečeno bitje=)
al pa živka včeri...kk posrečena...ko je men pa špeli pa sari razlagala kk je pršla enkrat na ustno maturo pa je padla na parkirišču pa si je pol cel čas tiste mature povijala kolena z wc papirjem...pa še sreča da je mela čez dougo kiklo da se ni vidlo...najbol smešno se ji je pa zdelo...(ja ful se je smejala zraun)...da je tist čas sploh ni bolelo...sploh ni čutla...ampak jo je šele doma res začelo bolet...živka je za moje pojme zelo posrečeno bitje=)
pomojem je vse skupi zračunala kk dougo bo trajalo da jo bo začelo bolet potem pa je v glavi dala na kvadrat pa da zato tk dougo ni nč čutla
Ahahahahahahahaha kk nori ste vi
Eh pa Tatjana je itak razred zase... sj Susinova ji je tut povedla tasvoje Je hotla kr prit pisat.. ko smo mi popravlali redn test..pa ji je rekla da kr maja..pa tk Tatjana: Kk? A nebi mogla nc prej? sam tk :
Zivka je pa itak men tabols trsica smeji se takim stvarem koooo...vcasih res niso smesne (Al pa sam men niso..sjne vem ..uglavnem sj to sploh ni vazno ane )
Tale izjava od dzi-ja je pa za pod luc majkemi :
"pomojem je vse skupi zračunala kk dougo bo trajalo da jo bo začelo bolet potem pa je v glavi dala na kvadrat pa da zato tk dougo ni nč čutla"
Eh pa Tatjana je itak razred zase... sj Susinova ji je tut povedla tasvoje Je hotla kr prit pisat.. ko smo mi popravlali redn test..pa ji je rekla da kr maja..pa tk Tatjana: Kk? A nebi mogla nc prej? sam tk :
Zivka je pa itak men tabols trsica smeji se takim stvarem koooo...vcasih res niso smesne (Al pa sam men niso..sjne vem ..uglavnem sj to sploh ni vazno ane )
Tale izjava od dzi-ja je pa za pod luc majkemi :
"pomojem je vse skupi zračunala kk dougo bo trajalo da jo bo začelo bolet potem pa je v glavi dala na kvadrat pa da zato tk dougo ni nč čutla"
hahahaah ja :D ce đi je faca, dobi 1 pa si uzame en dan dopusta za zivce hahaha =))
Vemo ja
Kr takih ne more met noben
Kr takih ne more met noben
no tta dans pa zmaga....
v cankarjevmu...(seveda vem da je bla razstava vsem zelo zanimva=)...no v glaunem...
tatjana danijeli: pust me...to je zdj moj trenutek....
ja verjamem da more cenit vsak trenutek ko je v šoli=)
v cankarjevmu...(seveda vem da je bla razstava vsem zelo zanimva=)...no v glaunem...
tatjana danijeli: pust me...to je zdj moj trenutek....
ja verjamem da more cenit vsak trenutek ko je v šoli=)
Hahahahahahahahaha dobra bla tole Alja ja
Emmm sam vseen..na konc pa Zmago se zmer zmaga
Čeeeeeeeee on je car
Emmm sam vseen..na konc pa Zmago se zmer zmaga
Čeeeeeeeee on je car
Še neki sm pozabla...tt je mal bol star.. ampak OK
Jaka pr Sonji.. Ko je rekla da si nebo dau zej tu duska pr GePeO
Pa on:"Sj sm si dau duška pr angleščini...če tta gospa profesor je pametna zelo!"
Pa itak jakatove izjave so zmeri... smeh
Jaka pr Sonji.. Ko je rekla da si nebo dau zej tu duska pr GePeO
Pa on:"Sj sm si dau duška pr angleščini...če tta gospa profesor je pametna zelo!"
Pa itak jakatove izjave so zmeri... smeh
hahaha ja
pa k je napisu na ukor k mas kao opombe al neki je napisu neki v smislu: pol mi ga pa dejte ce ste tk veseli :D:D
no pr anglescini ma pa 1000000izjav sam zdle se pa niti ene ne spomnem. daaaamn:)
pa k je napisu na ukor k mas kao opombe al neki je napisu neki v smislu: pol mi ga pa dejte ce ste tk veseli :D:D
no pr anglescini ma pa 1000000izjav sam zdle se pa niti ene ne spomnem. daaaamn:)
napisu je...mejte veselje pa mi ga djte...
sam itak zmaga zadnič pri ang....I'm not guilty!!
sam itak zmaga zadnič pri ang....I'm not guilty!!
hahaha a res al ka ? Prav pod opombe je napisau ? nism vedla
Pa sj ...tale forum je prav dobra zadevca
Pa sj ...tale forum je prav dobra zadevca
Dons je Živka razlagala neki o maturancu in vmes je bla tut njena izjava glede njene maturantske obleke, da jo pač ma vsakič gor a ne...pa prbije..."Sam pol se pa morm potrudit in uporabit kak push-up modrc, ker sej veste...gravitacija dela svoje..."
hahhah ajd izjava je dans od une za nem.tut zmagala: js: sej pol pridete kej v maxa? ona:kaj??ja vejzda. to je pa mal prevec za moje usese.
cez kake pol minute pa spet kk nima casa vec sprasvat lalal tk da pricakujte v pon
cez kake pol minute pa spet kk nima casa vec sprasvat lalal tk da pricakujte v pon
Hahaha jaaa prav u bedu ko Zivke nebo koooooooo zenska je legenda
Vegiju bomo pa itak zatezili za sanku ane ane? aaaa se zadnje priprave jutr... KOMI CAKAM DA VAS VIDIM AAAA
Vegiju bomo pa itak zatezili za sanku ane ane? aaaa se zadnje priprave jutr... KOMI CAKAM DA VAS VIDIM AAAA
Stran 4 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stran 4 od 7